Junte-se ao clube
#danonenationscup


REGULAMENTUL COMPETIȚIEI1.COMPANIE ORGANIZATOARE ȘI SCOP


DANONE S.A., o societate înmatriculată conform dreptului francez la Registrul comerțului și al societăților din Paris cu numărul 552 032 534, cu sediul la adresa: 17, boulevard Haussmann- 75009 Paris („DANONE“) este compania care organizează o competiție de jocuri cu participare liberă, denumită „Danone Nations Club“ - „Clubul Națiunilor Danone“, reprezentând versiunea digitală a turneului de fotbal „Danone Nations Club“ - „Clubul Națiunilor Danone“, („competiția“), desfășurată în perioada 8 iulie 2021 —  30 octombrie 2021.


Participarea la competiție se face de pe platforma Danone Nations Cup https://club.danonenationscup.com  („platforma“). 


Prin participarea la competiție, fiecare participant, prin tutorii săi dacă nu a împlinit vârsta de 18 ani sau altă vârstă de majorat aplicabilă („participantul(ții)“) acceptă fără rezerve toate prevederile regulamentului („Regulamentul“) și Condițiilor de utilizare de față.


2.PARTICIPANȚI


Participarea la competiția de față este gratuită și fără obligație de a cumpăra produse, și se adresează oricărei persoane fizice cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani până la 31 decembrie 2021 ora 00:00 GMT, care are acces la o conexiune internet și are reședința într-una din următoarele țări: Franța metropolitană și departamentele și colectivitățile franceze de peste mări („DROM“ / „COM“), Germania, Spania, Italia, Anglia, Portugalia, Brazilia, Argentina, Mexic, Uruguay, Algeria, Maroc, Egipt, Africa de Sud, Mauritius, Japonia, Romania, Bulgaria. 


Cu toate acestea, nu pot participa la competiție: angajații și reprezentanții societății Danone, precum și membrii de familie ai acestora și partenerii (în cadrul căsătoriei, parteneriatului civil, relației de cuplu indiferent dacă este oficializată administrativ sau nu) și, în general, toate companiile care au participat la organizarea, realizarea sau implementarea acestei competiții, direct sau indirect.


Se va accepta o singură participare pe persoană, pe toată durata competiției.


Înscrierea la competiție se face pe platformă, conform Condițiilor de utilizare.


Fiecare participant trebuie să obțină în prealabil permisiune de la părinții săi sau de la altă persoană care deține autoritatea părintească, în vederea participării la competiție și a acceptării prezentului Regulament. 


Danone își rezervă dreptul de a solicita în orice moment persoanei(lor) cu autoritate părintească asupra participantului să prezinte:

 • dovada consimțământului dat pentru participarea la competiție a participantului care nu a împlinit vârsta majoratului, inclusiv a consimțământului de a utiliza imaginea participantului care nu a împlinit vârsta majoratului, conform clauzelor prevăzute în Condițiile de utilizare;

 • dovada consimțământului său/lor pentru primirea unuia dintre premii, după caz, de către participantul care nu a împlinit vârsta majo

  ratului.


Permisiunea dată de către persoana(ele) cu autoritate părintească se concretizează prin bifarea casetei de răspuns în momentul înregistrării.


3.PARTICIPAREA LA COMPETIȚIE


Participarea la competiție presupune acceptarea expresă și fără rezerve a Regulamentului de față, cu privire la toate prevederile acestuia.


Danone recomandă realizarea unei evaluări fizice de către un cadru medical înainte de a participa la competiție.


Dacă se descoperă o problemă de sănătate care nu îi permite participantului solicitare fizică și efort (fie la începerea, fie pe durata participării la competiție), Danone recomandă persoanei vizate să nu participe la competiție.


De asemenea, participantul trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a sta într-un loc sigur când desfășoară activitățile din cadrul competiției, evitând orice vătămare corporală a sa și a terților, și/sau daunele materiale. 


Danone nu va fi responsabilă pentru nicio vătămare corporală și nicio problemă/sau daună materială suferite de participant când desfășoară activitățile din cadrul competiției. 

Participantul nu are dreptul de a realiza înregistrări video sau capturi de imagini reprezentând alte persoane și nici de a expune în mod ostentativ și/sau în scop publicitar, în videoclipul său, nicio marcă sau niciun logo aparținând terților, pe articolele vestimentare purtate sau orice alt suport vizibil în videoclip.


Obiectivul competiției este de a acumula un număr maxim de puncte, obținute prin participarea la diferite probe propuse prin intermediul platformei, încercând să vă situați în topul primilor 11 participanți („Top XI“) și să câștigați premiile descrise la articolul 5 („premiul(iile)“)

 

Competiția constă în 3 etape de vertical, fiecare fiind compusă dintr-o serie de diverse probe, detaliate în continuare. 


În plus, participanții au acces și la un turneu de e-sport (sporturi virtuale).


Toate probele sunt deschise participanților până la sfârșitul competiției, și anume 30 octombrie 2021, ora 00:00 GMT.


Prin turneul de e-sport se pot câștiga puncte suplimentare, cu situarea într-un clasament special.


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă. După fiecare probă și etapă de vertical finalizată, participantul obține puncte de bonus de multiplicare, conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


Punctele bonus sunt acordate participantului și când își finalizează înregistrarea pe platformă și votează pentru alegerea celui mai important Obiectiv al Națiunilor Unite („Obiectivele NU“). 


Pe parcursul competiției, participantul acumulează și puncte de impact (al căror număr este egal cu punctele obținute din diferitele probe). Fiecare punct de impact este egal cu un vot, care poate fi atribuit de către participant organizației neguvernamentale partenere - ONG, la alegerea sa (dintr-o listă de ONG-uri propuse de Danone). Primele 3 ONG-uri care au primit cele mai multe voturi vor primi o donație de la Danone, conform articolului 5.6.


Juriul acestei competiții („juriul“) este compus din membrii organizației Cupa Națiunilor Danone - Danone Nations Cup (directorul comercial al societății Danone și directorul de proiect al competiției Danone Nations Cup). Ada Hegerberg, Raphaël Varane și profesorul Muhammad Yunus („ambasadorii“) participă, de asemenea, la desemnarea câștigătorilor pentru probele propuse de ei.


 • Prima etapă de vertical: Probele propuse de Ada Hegerberg


 • Proba nr.1: „Imit-o pe Ada“


Participantul trebuie să posteze pe platformă un videoclip în care reproduce mișcarea tehnică realizată de Ada Hegerberg, constând într-un exercițiu de jonglare cu tibia îndreptată spre sol - videoclipul de ilustrare a mișcării tehnice respective este disponibil pe platformă.


Juriul va calcula punctele conform grilei de punctaj indicate în Anexă


Ada Hegerberg își va desemna participantul favorit, pe criterii de tehnică și creativitate, din clasamentul primilor 10 participanți selectați de juriu.


 • Proba nr.2: „Ada îți propune un quiz special“


Participantul trebuie să răspundă la cele 10 întrebări din quiz-ul de pe platformă, în cel mai scurt timp posibil, pentru a acumula maximul de puncte în cele 100 de secunde alocate. 


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


 • Proba nr.3: „Proba cu inversarea rolurilor“


Participantul trebuie să posteze pe platformă un videoclip în care realizează o mișcare tehnică la alegere, tema fiind o pasă de precizie în fața porții, obiectivul fiind să o impresioneze pe Ada Hegerberg.


Juriul va calcula punctele conform grilei de punctaj indicate în Anexă. Ada Hegerberg va desemna din clasamentul primilor 10 participanți, un top 3, în funcție de gradul de dificultate al mișcării (distanță, dimensiunea țintei, alte elemente în afară de forța piciorului), caracterul unic al mișcării și criterii de impresie artistică, după care va încerca să reproducă chiar ea mișcarea tehnică respectivă.


 • A doua etapă de vertical: Probele propuse de Raphaël Varane


 • Proba n r.1: „Imită-l pe Raphaël “


Participantul trebuie să posteze pe platformă un videoclip în care reproduce mișcarea tehnică prezentată de Raphaël Varane într-o înregistrare disponibilă pe platformă. Mișcarea tehnică respectivă constă în controlul piciorului după o pasă și trimiterea înapoi a mingii. Videoclipul de ilustrare a mișcării tehnice este disponibil pe platformă.


În videoclip trebuie să apară doar participantul. În caz contrar, videoclipul nu va fi luat în considerare, iar punctele nu vor fi acordate.


Juriul va calcula punctele conform grilei de punctaj indicate în Anexă. Raphaël Varane va desemna, din clasamentul primilor 10 participanți care au reușit să îi reproducă mișcarea, un Top 3 al participanților, pe criterii de tehnicitate, precizie și estetică.


 • Proba nr.2: „Raphaël îți propune un quiz special“


Participantul trebuie să răspundă la cele 10 întrebări din quiz-ul de pe platformă, în cel mai scurt timp posibil, pentru a acumula maximul de puncte în cele 100 de secunde alocate. 


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


 • Proba nr.3: „Proba cu inversarea rolurilor“


Participantul trebuie să posteze pe platformă un videoclip în care realizează o mișcare tehnică la alegere, pe o temă de tehnicitate folosindu-și ambele picioare, obiectivul fiind să îl impresioneze pe Raphaël Varane. 


Juriul va calcula punctele conform grilei de punctaj indicate în Anexă. Raphaël Varane va desemna din clasamentul primilor 10 participanți, un top 3, în funcție de gradul de dificultate, caracterul unic și criteriul estetic al mișcării tehnice, după care va încerca să reproducă chiar el mișcarea tehnică respectivă.


 • A treia etapă de vertical: Probele propuse de Muhammad Yunus


 • Proba nr.1: „Mingea de impact“


Participantul trebuie să facă un număr maxim de jonglări cu mingea în 15 secunde. O jonglare este calculată din momentul în care mingea pleacă dintr-o parte a corpului până este prinsă de altă parte a corpului.


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


 • Proba nr.2: „Yunus îți propune un quiz special“


Participantul trebuie să răspundă la cele 10 întrebări din quiz-ul de pe platformă, în cel mai scurt timp posibil, pentru a acumula maximul de puncte în cele 100 de secunde alocate. 


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


 • Proba nr.3: „Vocea ta contează“


După ce juriul selectează un proiect dezvoltat de un ONG din rețeaua partenerilor Danone - Yunus Sport Hub, în funcție de Obiectivele Națiunilor Unite (de exemplu, însă enumerarea nefiind limitativă: protecția mediului, sănătate, egalitate de șanse, incluziune și coeziune), participantul va trebui să prezinte un proiect a cărui formă este la libera sa alegere (desen, videoclip, document în format Word, PowerPoint, etc.) pe spațiul dedicat de pe platformă, în care să explice în ce mod fotbalul poate avea un efect pozitiv asupra societății, contribuind astfel la mărirea impactului proiectelor susținute de ONG-ul selectat. 


Juriul va calcula punctele conform grilei de punctaj indicate în Anexă. Profesorul Muhammad Yunus va desemna din clasamentul primilor 10 participanți, un top 3 și câștigătorul, pe criterii de fezabilitate a soluției, impact preconizat, caracter inovator și de continuitate istorică al soluției.


 • Proba tricoului:


Participantul va concepe un tricou de fotbal original și îl va prezenta pe spațiul dedicat de pe platformă.


Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă. Juriul va clasa cele mai bune creații într-un top 10, pe criterii de estetică și creativitate. 


Creațiile clasate pe primele 10 locuri sunt apoi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale evenimentului Danone Nations Cup, conform Condițiilor de utilizare. 


După încheierea campaniei de votare deschisă tuturor, de pe rețelele sociale Danone Nations Cup, creația care a strâns cele mai multe „like“-uri va fi produsă de o companie specializată în echipamente sportive și tricoul va fi purtat de câștigătorii competiției (a se vedea articolul 4). Dacă mai multe creații au punctaj egal, juriul le va departaja organizând o tragere la sorți.


Compania specializată în echipamente sportive (care va fabrica tricoul câștigător) va acorda și ea puncte bonus pentru modelul ei favorit de tricou.


 • Turneul de e-sport:


Se organizează un turneu de e-sport în fiecare țară care are acces la competiție (articolul 2). Punctele sunt acordate conform grilei de punctaj indicate în Anexă.


Jucătorii clasați pe primele 8 locuri la etapele regionale vor fi selectați pentru a participa la marea finală a turneului de e-sport. Marea finală va avea loc fie cu prezența fizică a jucătorilor, în cadrul taberei de fotbal - Football camp, fie virtual, în funcție de restricțiile sanitare din acel moment, conform articolului 5 - în orice caz, acest aspect fiind la latitudinea societății Danone.4.DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR


La sfârșitul competiției (30 octombrie 2021), se va declara clasamentul Top XI, format din primii 11 participanți care:


 • au acumulat numărul maxim de puncte însumat pentru cele 3 etape de vertical, proba tricoului și turneul de e-sport:


Pe lângă clasamentul Top XI, vor fi sărbătoriți și alți zece câștigători care au obținut rezultate bune la următoarele probe (denumiți global, împreună cu Top XI: „câștigătorii“):

 • participantul care a câștigat Proba tricoului (1 câștigător dintre participanți),

 • participantul care a câștigat proba „Vocea ta contează“ (1 câștigător dintre participanți),

 • câștigătorii fazelor regionale din cadrul turneului de e-sport (8 câștigători dintre participanți),


Câștigătorii vor fi anunțați cu privire la selectare prin mesaj electronic privat, trimis pe adresa de e-mail indicată pentru înregistrare, în termen de 5 zile calendaristice de la terminarea competiției, și anume până cel târziu 5 noiembrie 2021, ora 00:00 GMT. 


Pentru a-și ridica premiul(iile), câștigătorii trebuie să dovedească faptul că au vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani la data de 31 decembrie 2021 (adică persoane născute între 1 ianuarie 2006 și 31 decembrie 2011), prezentând societății Danone o copie a cărții de identitate sau a altui document legal care atestă conform legii vârsta câștigătorului(ilor) și să răspundă la mesajul menționat, furnizând către Danone datele personale necesare pentru trimiterea premiului(iilor) (nume și prenume, adresă poștală, număr de telefon și adresă de e-mail), precum și mărimea la haine și pantofi, după caz. De asemenea, câștigătorii și tutorii acestora trebuie să își fi exprimat deja acordul cu privire la Regulamentul și Condițiile de utilizare de față.


Se deduce în mod expres că în cazul în care câștigătorul nu răspunde la mesajul prin care este informat cu privire la desemnarea sa, furnizând toate informațiile de mai sus și/sau în cazul în care câștigătorul nu prezintă dovada vârstei cuprinse între 10 și 15 ani, în termen de 10 (zece) zile calendaristice de la trimiterea mesajului prin care Danone îl anunță că este desemnat câștigător, atunci se consideră că acel câștigător a renunțat în mod irevocabil la premiu(ii), inclusiv la participarea la tabăra de fotbal și la Festivitatea de premiere (a se vedea articolul 5.1), în acest caz Danone având dreptul de a dispune liber de premiul(iile) în chestiune, și a le atribui următorului participant din clasament, în ordinea punctelor.


După ce primește aceste informații, Danone va trimite premiul(iile) fiecărui câștigător, în termen de o lună. Primirea premiului(iilor) se va face conform termenelor de expediere ale poștei naționale franceze - „La Poste“ sau oricărui alt serviciu de curierat prin care se expediază premiul(iile).


Orice premiu care este returnat societății Danone, de poșta națională franceză - „La Poste“ sau de alt serviciu de curierat prin care se expediază premiul(iile), indiferent de motiv, dacă acesta nu este imputabil unei greșeli comise de Danone (de exemplu: daună, adresă incompletă, neretragerea premiului(iilor) de către câștigător în termenele indicate de poșta națională franceză - „La Poste“ sau de serviciul de curierat prin care se expediază premiul(iile), etc., va fi considerat abandonat de către câștigător, iar Danone nu îl(le) va repune în joc în cadrul competiției. 


Prin urmare, Danone este exonerată de răspundere în următoarele cazuri: 

 • identitatea și/sau adresa câștigătorului se dovedește a fi greșită sau incompletă,

   

 • câștigătorul nu ridică pachetul care conține premiul(iile) în termenele indicate de poșta națională franceză - „La Poste“ și/sau de serviciul de curierat care asigură exped

  ierea.


În acest(e) caz(uri), câștigătorul nu își va primi premiul(iile), nici altă despăgubire sau indemnizație de niciun fel, iar Danone nu va repune în joc premiul(iile) în cadrul competiției.


5.PREMIUL(IILE)


5.1 Tabăra de fotbal și Festivitatea de premiere


Fiecare din participanții clasați în Top XI, cei 8 câștigători ai turneului de e-sport, câștigătorul probei propuse de Muhammad Yunus „Vocea ta contează“ și câștigătorul Probei tricoului va câștiga un sejur de patru zile în regiunea pariziană, în cadrul taberei de fotbal organizate de Danone („tabăra de fotbal“) care se va desfășura în noiembrie și decembrie 2021. Pe durata taberei de fotbal va avea loc și o festivitate de premiere („festivitatea“).


În cazul în care situația sanitară legată de pandemia Covid-19 nu permite desfășurarea taberei de fotbal la datele preconizate, Danone își rezervă dreptul de a reprograma evenimentul la o dată ulterioară în 2022, la libera alegere a societății Danone, în conformitate cu articolul 6.1.


De asemenea, Danone își rezervă dreptul de a organiza festivitatea în formă digitală, dacă acest lucru este justificat de situația sanitară. În acest caz, câștigătorii vor primi un kit care include un trofeu, tricoul cu logo-ul oficial DNC și mingea cu logo-ul oficial DNC, ambele semnate de ambasadori.


În aceste cazuri, Danone este exonerată de răspundere, iar participanții nu vor avea dreptul la nicio despăgubire sau contravaloare, oricare ar fi acestea. 


De asemenea, Danone este exonerată de răspundere în cazul în care un câștigător nu poate participa la tabăra de fotbal și/sau la festivitate, indiferent de motiv, inclusiv din cauza restricțiilor sanitare aplicabile în țara sa de reședință, și va oferi sau nu, la libera alegere, altui participant posibilitatea de a participa, însă în acest caz, Danone va oferi câștigătorului un kit care include un trofeu, tricoul cu logo-ul oficial DNC și mingea cu logo-ul oficial DNC, ambele semnate de ambasadori.


5.2 Premiile pentru probele propuse de Ada Hegerberg și Raphaël Varane


Cei 3 participanți care au acumulat cele mai multe puncte în prima și a doua etapă de vertical (probele patronate de Ada Hegerberg și Raphaël Varane) vor primi următoarele premii cu autograful ambasadorilor:


- un tricou DNC sau o minge DNC, fiecare având o valoare estimată de 20 de euro.


În cazul în care câștigătorul nu dorește sau nu poate, indiferent de motiv, beneficia parțial sau total de premiul(iile) câștigat(e), conform condițiilor descrise în Regulamentul de față, acesta va pierde beneficiul integral al premiului(iilor) respectiv(e) și nu va avea dreptul la nicio despăgubire sau contravaloare, oricare ar fi acestea. Premiul(iile) nu va(vor) fi repus(e) în joc în cadrul competiției, iar Danone poate dispune în mod liber de acesta(acestea). 


Premiul(iile) nu poate (pot) face obiectul niciunui litigiu de niciun fel și nu poate fi retras (nu pot fi retrase), la cererea câștigătorului, în schimbul plății valorii în numerar, nici nu se poate (pot) înlocui cu alte premii. 


Danone își rezervă dreptul de a înlocui premiul(iile) cu un premiu având caracteristici similare și o valoare cel puțin echivalentă, în funcție de circumstanțe. 


5.3 Premiul pentru proba organizată de Muhammad Yunus


Primele trei proiecte din clasamentul stabilit de prof. Muhammad Yunus în cadrul probei „Vocea ta contează“ vor fi prezentate pe platformă și cu ocazia festivității de premiere.


Câștigătorul final al probei „Vocea ta contează“ va primi un curs de pregătire de 9 ore în cadrul centrului Yunus Sport Hub pentru a dezvolta proiectul împreună cu ONG.


Câștigătorul final va participa și la tabăra de fotbal și la festivitate, conform condițiilor prevăzute la articolul 5.1.


5.4 Premiul pentru Proba tricoului


Tricoul declarat câștigător la Proba tricoului va fi produs de o companie de echipament sportiv și va fi purtat pe durata taberei de fotbal.


Câștigătorul Probei tricoului va primi un tricou creație proprie cu autografele ambasadorilor și va participa la tabăra de fotbal și la festivitate, conform condițiilor prevăzute la articolul 5.1.


5.5 Premiul pentru turneul de e-sport


Cei 8 câștigători ai turneului de e-sport vor participa la marea finală care urmează să se desfășoare în cadrul taberei de fotbal de la Paris și vor beneficia de un antrenament special sub îndrumarea unui jucător profesional din Rocket League. Marea finală va avea loc virtual sau fizic în cadrul taberei de fotbal, în funcție de restricțiile sanitare de moment, conform articolului 5 - în orice caz, acest aspect fiind la latitudinea societății Danone.Cei 8 câștigători vor participa și la tabăra de fotbal și la festivitate, conform condițiilor prevăzute la articolul 5.1.


5.6 Puncte de impact


Până la terminarea competiției, pe 30 octombrie 2021 la ora 00:00 GMT, toate punctele de impact acumulate de participant pe durata competiției vor fi acordate ONG-urilor partenere selectate de Danone. Informațiile cu privire la ONG-ul partener sunt disponibile pe platformă.Fiecare punct de impact este egal cu un vot, iar participantul va putea decide să le atribuie uneia sau mai multor ONG-uri, la alegerea sa, până la 30 octombrie 2021, ora 00:00 GMT. Punctele de impact atribuite ONG-urilor nu sunt deduse din punctele acumulate de participant pentru clasamentul său.


Primele 3 ONG-uri în ordinea voturilor vor primi de la Danone o donație în cuantum de:


 • 15 000 de euro pentru locul întâi,

 • 10 000 de euro pentru locul al doilea,

 • 5 000 de euro pentru locul al treilea,


6.RESPONSABILITATEA SOCIETĂȚII DANONE


6.1 Întreruperea sau modificarea competiției 


Danone este exonerată de responsabilitate în cazul în care competiția este întreruptă, modificată, amânată sau anulată, indiferent de motiv (îndeosebi, fraudă informatică, viruși, incendiu, inundație, grevă sau orice alt motiv, forță majoră, Covid-19). Astfel, Danone își rezervă dreptul de a extinde, reduce, modifica sau anula competiția de față în funcție de circumstanțe, fără a acorda participanților despăgubiri pentru nicio daună suferită.


Orice modificare a prezentului Regulament poate face obiectul unei rectificări și/sau unei informări către participanți.


6.2 Excluderea unui participant 


Danone își rezervă dreptul de a efectua toate verificările necesare cu privire la identitatea și țara de reședință a participanților. Orice declarație falsă va avea ca urmare în mod automat eliminarea participantului respectiv din competiție. 


Orice intenție dovedită de înșelăciune sau tentativă dovedită de fraudare din partea unui participant, îndeosebi prin crearea unor false identități sau utilizarea unor roboți computerizați este pasibilă de sancționare dispusă de Danone prin interdicția de a participa la competiție, cu caracter formal, definitiv și fără notificare.


Orice premiu(ii) câștigat(e) cu încălcarea Regulamentului de față sau ca urmare a unui act de înșelăciune, și deja trimis(e) oricărei persoane, trebuie predat(e) imediat societății Danone.


De asemenea, Danone își rezervă dreptul de a iniția proceduri judiciare în cazul unei înșelăciuni sau al unei tentative de înșelăciune, conform prevederilor articolului 313-1 din Codul penal francez.

7.RAMBURSAREA TAXEI DE PARTICIPARE


7.1 Rambursarea participării la competiție


Danone se angajează să ramburseze oricărui participant, la solicitarea acestuia, costurile implicate de conectarea la platformă pentru a participa la competiție.


Suma rambursată reprezintă o sumă forfetară de 0,36 eurocenți cu taxe incluse pentru fiecare cerere. Acest cuantum corespunde sumei fixe estimate pentru timpul de conectare pe durata intervalului de participare. Pentru câștigători, suma care va fi rambursată reprezintă o sumă forfetară de 0,72 eurocenți cu taxe incluse, care corespunde sumei fixe estimate pentru timpul de conectare pe durata intervalului de participare și timpul de conectare necesar pentru trimiterea mesajului electronic de confirmare a datelor de contact.

În cazul participanților care locuiesc în afara zonei euro, suma rambursată va fi convertită în moneda locală, utilizând rata de schimb valutar certificată de Banca Centrală Europeană în ziua rambursării. 

Cererea de rambursare a participării la competiție este limitată la una pentru fiecare familie (același nume, aceeași adresă poștală) pentru întreaga durată a competiției.


Cererea de rambursare trebuie:

 • să fie făcută în scris, trimisă cu timbru de valoare suficientă și adresată către: D

  anone Nations Cup, Danone Sponsorship & Events, 15 Rue Taitbout, 75009 Paris, FRANCE/FRANȚA sau prin e-mail la: info-dnclub@danone.com.

 • să indice următoarele date ale participantului: numele, prenumele și adresa poștală;

 • să precizeze data, ora și durata conectării pe site;

 • să includă o copie a facturii detaliate de la operatorul de telefonie și/sau furnizorul de acces internet la care are abonament (cu excepția cazurilor în care furnizorul de acces refuză să furnizeze o factură detaliată), în care să se men

  ț ioneze data și ora conectării participantului la platformă, evidențiată clar.

 • să fie însoțită de un extras de cont cu IBAN/BIC;

 • să fie trimisă către Danone în termen de 10 zile de la primirea facturii detaliate de la operatorul de telefonie și/sau furnizorul de acces (data facturii și ștampila poștei ca dovadă).


Prețul timbrului necesar pentru trimiterea cererii respective va fi rambursat de Danone, la tariful actual aplicat pentru o scrisoare de 20 grame - serviciu neprioritar/economic, pe baza unei cereri suplimentare menționate în cererea de rambursare a costurilor de conectare.


Costurile implicate de fotocopierea documentelor doveditoare vor fi rambursate pe baza unui tarif de 0,15 eurocenți pe foaie, pe baza unei simple cereri menționate în cererea de rambursare a costurilor de conectare.


Rambursarea se va face prin transfer bancar, trimis în termen de 60 de zile de la primirea cererii, după verificarea validității cererii și îndeosebi a conformității informațiilor cuprinse în scrisoarea de solicitare a rambursării față de informațiile stocate în formularul de înregistrare completat pe site.


Cererile ilizibile, incomplete, cu timbru de valoare insuficientă sau trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerare.


Întrucât, având în vedere stadiul actual al serviciilor oferite și al tehnologiei, unii furnizori de servicii de internet oferă utilizatorilor o conexiune gratuită sau cu tarif fix, se prevede în mod expres că accesul la platforma https://club.danonenationscup.com . com printr-un serviciu gratuit sau cu tarif fix (cum ar fi, îndeosebi, conexiunea prin fibră optică, cablu, ADSL sau conexiune dedicată) nu dă dreptul la nicio rambursare, în măsura în care, în acest caz, participantul achiziționează abonamentul la serviciile furnizorului de acces pentru utilizarea proprie generală a internetului, iar conexiunea la platformă și participarea la competiție nu generează costuri sau cheltuieli suplimentare. 


7.2 Rambursarea cheltuielilor câștigătorilor


Doar pentru câștigători, cheltuielile legate de participarea câștigătorului și a unui (1) adult însoțitor, la tabăra de fotbal și la festivitate, vor fi suportate de Danone, și anume:


 • Zboruri dus-întors între țara de reședință și

  Paris,

 • Cazare pentru maximum 3 nopți,

 • Transferuri,

 • Mese (mic dejun, prânz și cină, numai în zilele în care se desfășoară tabăra de fotbal și festivitatea).


8.NULITATEA UNEI DISPOZIȚII CONTRACTUALE


În cazul în care una dintre dispozițiile prezentului Regulament este lovită de nulitate parțială sau totală, sau este declarată inaplicabilă din orice motiv, celelalte dispoziții rămân în vigoare.


9.PUNEREA LA DISPOZIȚIE A REGULAMENTULUI COMPETIȚIEI


Textul integral al prezentului Regulament este disponibil pe site-ul web https://www.danonenationscup.com/ care este direct accesibil pe internet. Este responsabilitatea fiecărui participant să stocheze și să păstreze în siguranță o copie a prezentului Regulament. 


Nu se va răspunde la nicio cerere în formă scrisă, orală sau telefonică referitoare la competiție sau la interpretarea sau aplicarea acestui Regulament.


10.LITIGII

 


Orice contestație legată de prezenta competiție trebuie să fie adresată, exclusiv în scris, în limba engleză sau franceză sau în limba oficială a țării de reședință a participantului, la adresa poștală: Danone Sponsorship & Events, 15 Rue Taitbout, 75009 Paris, sau la următoarea adresă de e-mail: contact-dnclub@danone.com


Legea țării în care locuiește participantul guvernează prezentul Regulament și orice pretenții și litigii (indiferent dacă au temei contractual sau sunt de altă natură), decurgând din Regulamentul de față sau din obiectul acestuia sau în legătură cu acestea, în cazul României, vor fi deduse judecății instituției competente din România aflată în zona de acoperire a Danone România, mai precis în București, sector 2.     


11. Anexă

APPENDIX (RO)Precisa de ajuda?
Contacte-nos em nossas redes sociais
Publicado em Julho 18, 2021
Precisa de ajuda?
Contacte-nos em nossas redes sociais